Lilla duktiga jag!

Idag har jag banne mig varit duktig! Jag åt en nyttig frukost och sen till lunch/middag åt jag två tallrikar med enbart sallad och 2 rostade mackor . Nu för tillfället sitter och jag försöker göra allt för att jag inte ska gå ut och plocka äpplen så att jag kan göra en äpplepaj. Jag ska ha en nyttig dag idag!

Men om man tänker efter så är äpplen nyttiga. Det enda som är onyttigt är självaste smulorna som är onyttiga. Det måste finnas någon sorts lågkalori smulpaj som man kan göra? Ska nog Googla det och kolla. Jag är så sugen!! ... Jag har fastnat i "flytta-hemifrån viktfällan!

Jag ramlade ner från vår stentrappa inatt när jag skulle gå och möta älskling vid Lyktan. Det var inte skönt, men vad gör man om hunden drar i kopplet, det är kolsvart ute och det ligger regn på marken. Gjorde allt för att undvika att landa på min högerfot så på någon konstigt sätt så lyckades jag landa på den vänstra. Hunden la sig direkt i mitt knä och vägrade flytta på sig när jag försökte ställa mig upp. Ringde älskling och sa att jag hade ramlat så han fick springa hem till mig.  Sån gentleman.
Förresten när jag pratar om honom så blev han skit snygg i sin nya frilla, ska ta bild senare.
Men vet ni vad jag lyckades göra innan idag när jag skulle ut och gå med hunden? jag ramlade ännu en gång i trappan men som tur var så var det på väg upp och inte ner, så jag tog emot med händerna. Vet inte vad som är fel.  Får skärpa mig!


Ni som inte vet så är datumet till att söka in på högskola och universitet är den 15 sept - 15 okt! Nu blir det nog beteendevetenskap (neuro- och kriminalitets inrikt) och sjuksköterska. Så får vi se hur det blir denna gång.

Nu ska jag se på Trollkarlens Hemligheter.

Vi ses och hörs!
Kram Amanda

Hjälp mig!

Jag har alltid innerst inne velat ha ett par Uggs-stövlar! Första året då Uggsen kom till Sverige så gillade jag inte dom, tyckte att dom såg konstiga ut. Men något år senare så provade jag min kompis par när vi var i Torekov. Sen dess har jag bestämt mig att jag ska äga minst ett par! Jag har suttit nu och kollat på internet men hittar inga som jag tycker är antingen fina eller som finns inom min ekonomiska ram. Så nu ber jag om hjälp, snälla hjälp mig att hitta ett ställe som säljer Uggs som är snygga, har bra kvalité och är lagom i pris. Eller är det för mycket begärt?




Älskling blev klippt idag, tack Belma! Hans hår började ta över hela hans ansikte. Sitter och väntar på att jag ska få se Never Back Down som är en skit bra film, kanske lite för mycket våld men den har en bra handling! Tycker synd om killen.


Det regnar ute. Varför måste det regna?


"In med bollen i mål!" ...

... så sjöng Marcoolio i högtalarna på w-towns fotbollsplan idag under herrarnas uppvärmning. Alla var taggade och man kunde nästan se på dom att de hade vinnarskalle idag. Men tyvärr så gick det inte enda hem idag heller, det blev 1-1 lika men hade snorre bara vridit sin fot lite mer åt höger så hade nog slutresultatet varit mer 3-1. jag satt på min plaststol med Chico bunden vid kiosken och vi båda var trogna åskådare. jag fick t.o.m iväg ett par skrik som skulle försöka få killarna att göra något mer mål. Det blev kaos under andra halvlek när himlen bestämde sig för att öppna sig utan förvarning. Kiosken och den lilla yta på ca 1x3 meter blev fylld på mindre än en minut och ute i regnet fastande jag, hunden och min svägerska (som bara har 6-8 veckor kvar på sin graviditet). Schysta klubben, men tur kom Sammy med ett paraply, eller med mina ord en parasol! och täckte våra huvud under den lilla skuren. tackar tackar!


Jag och min älskade sambo kollade på filmtipset jag fick av min bror häromkvällen. "The last house on the left", den var faktiskt ganska bra, lite trög i början och jag trodde nästan att brorsan hade tappat stinget lite. Men mot slutet kunde jag inte släppa blicken. Fler tips tack!
På tal om brorsan så hade vi ett riktigt mysigt samtal häromkvällen. Blev glad att han ringde, du får krya på dig och bli av med din förkylning.

Nu blev min film färdig så nu ska jag kolla på "Minis first time". har aldrig hört talas om den innan men jag läste beskrivningen och den verkar rolig och den är ingen porrfilm! Tyckte att titeln lät som en porrfilm först.




Sov gott Sverige!
Vi ses och hörs!
Kram Amanda

Rättelse!

Jag skrev fel namn i förra inlägget till en av filmerna som jag skrev till filmtips.
Filmen heter egentligen "The last house on the left", inte mycket som stämde men nu är det rätt i alla fall.
Tänkte se den ikväll när det blivit mörkt ute.
Idag var jag och min kära sambo ute och plockade björnbär, det blev en full skål och jag lovar hade vi plockat alla björnbär som fanns där så hade jag kunnat göra minst 4 st pajer. Så ikväll blir det såklart björnbärspaj, vet inte hur det kommer att smaka, har nog aldrig ätit bjärnbärs smulpaj så det ska bli spännande.

Breaking news från W-town!
Vi har 2 killar/män som springer bland husen klockan fyra på morgonen i helsvarta kläder och rånarluvor. Så nu kan jag säga att jag kommer att ha min dörr låst från och med då solen går ner. Läskigt och obehagligt att det finns folk som gör så. Sen tycker jag synd om dem som gör det, speciellt i en sån liten by som w-town. Man vet direkt vem som inte bor här och då vet man direkt att det är något på lurt. Måste vara amatörer!


Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Jag älskar dig

Vi säger det för lite när man verkligen menar det och vi säger det för mycket när man inte menar allvar. Varför är det just så? Jag har aldrig klarat av att säga jag älskar dig till någon person som jag verkligen är helt säker på att jag älskar personen. Det var först i gymnasiet som jag sa till mina vänner att de betyder mycket för mig och att jag älskar dom och då var det verkligen utvalda vänner som jag sa det till. Det är ett starkt ord!

På tal om älskar, så såg jag en film igår som fick mig att tänka efter. Marley and me heter den. Den handlar om ett par som är nygifta och jobbar som journalister. Kvinnan pratar om barn vilket gör mannen nervös så han får tipset av sin kompis att han skulle köpa en hund till henne. Så som födelsedagspresent får hon då Marley som är en vit labrador. Marley är en mer vild hund än en tam hund och han gör alla saker som förstör huset och ingen vågar passa honom. Jag ska inte säga för mycket men slutet är hemskt för dne som själv är hundägare. Jag fick knipa mig själv i låret för att inte fälla någon tår.
Filmtips!
- Marley and me
- Taken
- Confessions of an shopaholic
- Bride Wars
- The house to the left (har inte sett filmen än, men brorsan sa att den var bra)

De ringde upp mig från The Studio i malmö och frågade om jag ville komma och bli fotograferad. Nu undrar jag om det är någon som vill att jag ska skriva upp er på deras lista så att ni kan få åka dit och också bli fotograferad. Det kostar ingenting att bli fotograferad men vill man ha fotona så kostar dom. Läman en kommentar!

Vi ses och hörs!
Kram Amanda

Lite tankar!

Slängde iväg ett mail igår till en jobbannons och resultatet av det är att jag har terroriserat min mejl både igår och idag i hopp om att jag skulle fått något svar, men tydligen är det fler än jag som har skickat in mejl till dom. Konstigt va?
Går och väntar på att ett annat jobb ska ringa mig så att jag får reda på om jag får någon tjänst eller inte. Jag hoppas på det, det hade inte suttit fel. Pengar är inga problem för jag ska få ersättning om ett par veckor, nu vill jag bara ha något att göra. Ett schema som jag kan följa, det behöver inte vara varje dag utan 1 dag i veckan så blir jag nöjd.

Imorgon bär det av först på fotboll och sen kräftskiva hos svärförälderna. Ska bli kul.

Uppdatering om min lilla chico så kan jag säga att han börjar bli stark nu, han får mig att tappa balansen när han hoppar upp och mina axlar fick stryk igår när han fick för sig att han skulle jaga sin husse som körde iväg på sin moped. Det får bli sele inom kort. Annar så tappar han sina tänder och nya gaddar växer ut. Kollade på Youtube igår om rottweiler och såg ett coolt klipp där de testade kraften i käkarna på 3 olika hundar. Det var Rottweiler, Pittbull och Schäfer. Gissa vem som hade starkast? Rottweilern, jag har alltid trott att det är pittbullen som har starkast käkar eftersom deras käkar låser sig när de har bitit fast. Ack så fel man kunde ha.
Jag satt och skrämde barnen i byn igår och sa att Chico kunde bita av deras arm ifall han ville, men jag gjorde det faktiskt för att de skulle lära sig att de inte skulle gå fram till honom. För det får dom inte om han har en leksak eller ben i munnen och ibland så tittar de inte och om Chico inte ser dem så kan det hända att han biter och det vill vi inte. Så nu tror jag att tjejerna håller sig borta. Men nu tror jag dock att förälderna kommer att skälla på mig. hihi!


Tittar på Idol 2007, Kommentar: Herregud! Det värsta är att de är i Malmö och de är ganska kaxiga, jag skäms!
Tittade på ZTV imorse också och jag blev riktigt sur! Så en musik vidoe, ska inte nämna vilken men det ger en så otroligt dålig syn på hur det är att vara en gangster. blondiner som skakar på rumpan, sjunger och killarna står vid bilar, med sina tuffa kepsar och ser "farliga" ut. Jag vet inte vad jag vill få fram med detta men jag tycker att det är dåligt att ZTV visar amatör musik, istället för sån musik som verkligen är bra och internationell med erkända artister.

Tack för mig!

Vi ses och hörs!
Kram Amanda

Filmtips!

Min snälla sambo laddade hem en film till mig som jag har velat se länge. Bride Wars heter den, en riktig tjejfilm kan jag säga. Det handlar om två bästisar som alltid har drömt om ett junibröllop på Plaza och de vet exakt hur deras bröllop ska bli, men problemet är att de inte har fått någon ring än och när väl ringen åker på deras finger hamnar de i bröllopshelvetet och deras vänskap åker på hal is.

Rekomenderar filmen väldigt mycket till er tjejer som ska gifta sig eller har en bästis som ska gifta sig. Eller bara till er som tycker om komiska filmer om vänskap och hämnd, som mig då.




Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Det ena efter det andra!

Herregud, det har inte varit min sambos vecka detta. Han har haft sån riktig otur. En snabb sammanfattning om vad som har hänt sen den 14 aug.
1. Blixten slog ner i huset och tog sönder älskling dator.
2. Viasat slutade att fungera
3. Internet och telefonen slutade att fungera
4. Viasat började fungera igen
5. Datorn kom tillbaka men nätverkskortet var fortfarande sönder.
6. Internet och telefonen kom tillbaka.

Så dessa saker har gjort att jag och min sambo var verkligen tvungna att umgås med varandra, men det var mysigt ibland. Vi lyckades i alla fall fix lite Wallander-filmer som jag börjar tycka om, DOCK endast de nya filmerna och inte med snuskgubben! . Är annars ett Beck-fan.

Hade kalas i föräldrahemmet. Det blev lyckat med extremt god mat och glada miner. Tack så mycket för presenterna, jag har redan använt Leila och mina decilitermått. Nu ska jag bara ha några gäster som vill smaka på mina kakor och bullar.

PS. Chico har tappat 2 tänder nu. Jag hittade en så den ligger i en servett. Nu är frågan om det är äckligt att jag sparar tanden eller om det är okej? Jag funderar på att borra ett hål eller något sånt i tanden och sen fästa den i Chicos halsband. Är jag konstig?

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Min dag idag.

Idag fyller jag år =)

Jag fyller äntligen 19 år, eller varför säger jag äntligen? Jag har inte tänkt på det så mycket att min födelsedag har närmat. Vilket jag alltid har gjort, men 19 är inte den åldern som man direkt längtar till, det är den åldern som är mellan två stora åldrar. 18, då blir man myndig och får gå på krogen. 20 då får man gå på systembolaget och kunna köpa sprit, öl, cider utomlands.

Såg nyss att pappa hade ringt mig, lyssnade på hans röstmedelande. Så sött, ska bli skönt att få träffa mamma och pappa. Man uppskattar sina förälder mer när man inte träffar dom varje dag, och detta menar inte jag som negativt.



Har lite idétorka om vad jag ska skriva idag faktiskt. Så jag tror att jag lugnar mig här så kanske det kommer mer ikväll.

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Kul hemsida!

Läste på en annan blogg om något roligt.
Hon skriver om en hemsida som heter www.bluebox.se där kan man hitta roliga saker som kakformar som Leila Bakar använder, akutgåvor och laptop och Ipods fodral eller typ som skins. Skit coola.
Gå in och kolla!

             
Kan ju säga att jag tyckte att det fanns saker som passar folk
som tycker saker som har en amerikansk touch.   

En känsla av hopplöshet

Igår fick jag nog. Jag skulle kolla arbetsförmedlingens hemsida och fylla i lite meriter och sånt eftersom jag ska dit nu i veckan. Skulle kolla annonsen om barnflicka i Älmhult, var den kvar?  NEJ! Borttagen och varför vet jag inte, men sista ansökningsdag var 22 oktober så annonsen har ju inte gått ut. Jag hann inte ens tänka förrän tårarna kom. Jag kommer nog aldrig få jobb, eller jo ett sånt som ger uselt betalt och jag måste intervjuva en massa rökare (hittade en sån jobbannons). Jag vill ha ett jobb nu! Visst jobben kommer inte till en men när jag väl skickar mejl så svarar dom inte ens på mejlet. Funderar på att ändå skicka in mitt CV till företaget.

Nu vill jag hem faktiskt. Saknar alla där nere!



Idag åker Ygen till Tenerife, hon har lovat att ta med sig skittles till mig . Längtar.



Nu ska jag lyssna på musik.

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Minnen!

I övermorgon åker Ygen till Tenerife, tillbaka till vår gamla praktikplats. Får mig att minnas de 6 veckor vi spenderade där nere. Jag saknar det, när jag var där nere trodde jag faktiskt inte att jag skulle säga att jag saknar det. Okej nu låter det som om jag hatade att vara där nere, men vissa dagar var det tufft. Man saknade familj och pojkvän, men allt annat saknade jag inte. Men det blev tjatigt. Man kan allting efter 3 veckor, allting är inte lika spännande efter en månad på samma ställe. Folk tror att jobba utomlands är vad alla studenter vill och att allt är helt perfekt.  Men eftersom vi var där "under skoltid" så fanns det en massa vi inte fick och som jag inte heller ville göra. Men jag lärde mig väldigt mycket om mig själv där nere, jag växte som person och lärde mig att ta hand om mig själv utan mamma och pappa. Så jag är glad att jag gjorde det. Jag lovade mig en sak och det var att jag skulle återvända med min sambo, han har aldrig varit utomlands i hela sitt liv, jo Danmark och Tyskland. Men det räknas inte.
Ygen lovade mig också en sak och det var att hon skulle frakta hem ett helt lager med Skittles, ett sorts godis som inte finns i Sverige och jag blev kär i dom så fort den första landade på min tunga.

Jag kan ju göra lite reklam för stället som jag var praktikant på. Vintersol eller Clinica Vintersol är ett rehabiliterings center som ligger i Las Americas, Tenereife och dit kan man åka om man är reumatiker, har neurologisk sjukdom, någon sorts handikapp och dylikt. Man får sjukgymnastik som är gjord just för dig och det görs en massa tester. Jag kan lova att alla som jag träffade där under mina 6 veckor hade bara positiva resultat och det fanns nog bara en som sa att han inte ville vara där, men han hade hemlängtan. Vintersol har också ett ställe i Sverige som heter Sommarsol som finns nere på Österlen. Man kan se information på http://vintersol.com/

För övrigt så har vi skaffat en hundkoja till Chico, vi struntar i att göra hundgården. Det blir aldrig gjort.
Nu ska jag se klart på Privileged.

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Ps. jag fyller år snart!

Fossingboll mani!

Herregud, nu har man varit stadig supporter för Vilshults If i två dagar i rad. Tufft att vara det faktiskt, man måste hålla koll på matchen, hunden, drickan och samtidigt vara social och prata runt med alla. Det tar på en krafter!
Igår spelade Vilshult mot BK Union p15 haha, vårt lag var typ nästan alla jämn gamla som de andra laget förutom några stycken på 25+ och 40+. Hade varit skit kul om vi hade förlorat men faktiskt så vann vi med 3-0 tack och lov för det. Vi kan ju inte vinna över de jämn gamla BK Union så vi får vinna över de andra laget.
Idag var det internmatch inom Vilshults If, det var roligt, förutom att det typ var 30 grader varmt och knappt någon skugga, så nu har jag fått färg på mig mamma!
Det var även loppis på Lyktan idag, vilket hysteri! Dom var helt galna där uppe, de tog bort lappar på saker som redan var köpte så att de kunde köpa prylen istället. Vi var där uppe redan igår och spanade efter lite saker som kunde vara bra att ha. Älskling hittade 6 st gamla typ muggar som man drack mjöd ur förr i tiden + ett svärd. Väldigt onödiga saker, men han var överlycklig att de var genomskinliga bottnar på glasen så varje gång han har tagit en klunk så lyfter han och tittar in under glaset. Och han ska vara 21 år? idag hittade vi ett riktigt fynd i mina ögon. Vi hittade en hundkoja till Chico för 10 kr. Så nu slipper vi bygga en rastgård som hade tänkt från början, utan nu tar vi denna och köper en riktigt stark kedja till honom så är allt fixat för lilla vovven.

På tal om hund så kollade jag upp hur mycket det skulle kosta att vara medlem i Svenska Rottweilerklubben, hela 455 kr! fast då fick man medlemskap inom Rottweilerklubben och Svenska Brukshundklubben eller något sånt, + att man får två olika tidningar ett par gånger om året. Men jag har ingen koll alls på hur mycket det kan kosta och hur mycket det framför allt ska kosta?  Någon som vet?


Jag känner just nu att jag käkade för mycket grillad korv idag, jag mår illa!  Raparna smakar som korv. Usch.

Så vi hörs och ses!
Kram Amanda

Tattoo!

Jag är sugen på att göra en till liten tatuering på min kropp. Men jag har ett problem, jag ska ha en text men jag vet inte vilket språk jag vill ha. Svenska är tråkigt, engelska är också tråkigt för dessa två språk fattar alla vad det står när de ser tatueringen och då får man inga frågor om tatueringen, men har man ett annat språk så blir det mer frågor och då får man en chans till att förklara varför man har tatueringen och vad den symboliserar. det står mellan grekiska och kinesiska sen. men jag tror att jag vill ha grekiska för det är ganska ovanligt. Sen har jag ett annat problem också och det är om översättningen jag har gjort är rätt och det inte står något elakt eller något sånt. Får väl ragga upp en grek och be personen att översätta rätt. Orden jag har valt är Älska Skratta Lev, jag tycker att dom orden är nyckelord till livet, man måste älska, skratta och leva i livet för att uppnå det bästa. Eller det är min tolkning på vad man ska uppleva i livet.
Jag har redan 5 körsbärsblommor med familjemedlemarnas initialer inut, jag tycker att ens tatueringar ska betyda något och helst ha någon historia bakom sig. Som min bror, han har en kojfisk på armen och kojfisk betyder framgång eller något sånt liknande och han har verkligen kommit långt och börjat ta tag och börjat plugga igen och det är starkt gjort. Jag är solt över honom.

Vi i familjen bestämde oss för något år sen att alla skulle tatuera in vårt familjevapen som pappa ritade när han var ung. Men problemet är att han har tappat bort teckningen och utan en bild på vad man ska ha, så kan man inte göra den. men jag tror att pappa vet var han har teckningen, men han vill inte avslöja vart den är för hon vågar inte tatuera sig. Han sa innan att han skulle tatuera sig när jag hade gjort det för han var övertygad att jag aldrig skulle våga, för jag är rädd för nålar. Men tji fick han.



Scandinavian Tattoo Magazine är en bra tidning med intressant innehåll.
Känner dessutom skaparen av tidningen.


Men nu ska jag hänga upp min tvätt.
Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Hallonjakt!

Idag har jag fortsatt att vara duktig med att tvätta kläder och diskat. fast det är nog det enda som jag har gjort typ. Skickade ett mejl om jobbansökan idag förresten, så får se om man får något svar. Pirrigt.
Jag och älskling var duktiga idag också och gick lite i skogen, jag blev så sugen på hallonpaj igår när älskling sa att han hade hittat en massa hallon i skogen bakom huset. Så jag bestämde mig för att plocka. Det var ingen lätt uppgift precis, långbyxor, tjocktröja och gympaskor krävdes för att hoppa in i hallonjakten, vi såg en kopparorm igår som var bara någon meter ifrån hallonstället så jag var jätte rädd att jag skulle stöta på någon mer kopparorm eller ännu värre, en huggorm. Vi lyckades att få ett par hallon faktiskt, minst 1 liter och det är mycket för att vara hallon. Mysigt var det också. Vi har bra samarbete. Men tyvärr glömde jag att ta med mig kameran ut i skogen. Lite synd faktiskt.



Så blev resultatet.


Jag blev sugen på att baka något mer så jag slängde ihop lite havrekakor också, egentligen dumt av mig för jag ligger på den gränsen då jag verkligen måste holla koll på vad jag äter så att jag inte går upp för mycket i vikt för det är den vikten som är jobbigast att bli av med. Och jag måste verkligen hitta något jag kan tänka mig att börja träna. Jag saknar min badminton så extremt mycket vissa dagar men sen vissa dagar så är jag inte alls motiverad till att ens tänka på att börja röra på mig igen. Jag har funderat på att börja med yoga eller pilates hemma antingen inomhus eller ute i trädgården. men jag vill ha seriösa tips då och helst någon bok med bilder och med lätt beskrivning på hur man gör. har kollat på några sidor på internet men hittar inget direkt som jag verkar vilja göra. Men vi får se.

Ps. mina efterlängtade skattepengar kom idag. Jippi!

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Miss Universum!

Får ju inte glömma att påminna er alla Stp:are att vi har ju en inföding som kom etta i Miss Universum Sweden vår lilla Renate som bodde enbart några hus ifrån mig och gick även i min klass under årskurs 0-2. Faktiskt lite stolt över att få säga det, har även lite roliga bilder att dela med mig av, men det kan vara taskigt faktiskt. Inte för att det är taskiga, bara lite pinsamma kanske. Nu blir jag säkert uppringd av median snart och vill ha bilderna, tyvärr säger jag! Jag vill ha betalt och det är minst 5 nollor efter en siffra per pixel! Så det så!
Har alltid varit lite avundsjuk på henne för hon har alltid varit så sockersöt + att hon lyckades bli tillsammans med en kille som jag tyckte var skiiiit snygg under högstadiet. Men jag förstår honom.

I alla fall, finalen går på tv den 23 augusti, vilken kanal och tid har jag ingen aning om men vet ni det så snälla säg det till mig. Vill se finalen.

 

Här har vi henne.

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

What a day .dot .dot .dot

Idag har jag varit effektiv! Jag har städat, diskat 3 ggr, lagat ugnsstekt falukorv med potatismos, kollat upp info om jobb och sen varit en aktiv supporter på fossingboll.
Imorgon så hade jag tänkt mig att gå ut och plocka hallon ute i skogen bakom huset, älskling sa innan idag att det fanns fullt med hallon, så imorgon kväll ska jag leka Leila bakar och göra hallonpaj. Mums!



Jag har fått lite kommentarer om att folk vill se färgen på mitt hår, så varsågod! Dock lite halvtaskig bild som jag tog på fotbollen men jag har varit osminkad idag och håret har inte varit på gott humör, men man ser hur färgen blev i alla fall.
Jag lovar dock att jag ska ta en bättre bild senare i framtiden.





Vi hörs och ses!
Kram Amanda


trädgårdstroll!

Min dag slutade med att jag ändå blev lite duktig idag, jag gick ut och rensade mina rabatter och tog bort dom fula gröna plast sakerna som satt ner tryckta i rabatterna. Så nu är mina rabatter bruna och fina igen utan en massa ogräs. Älskling klippte gräsmattan så nu ser det fint ut igen.
Tränade min lilla underbaring också med lite tålamod och rulla runt och sitt saker. Han är så duktig, för att enbart vara 20 veckor så är han duktig. Tog lite bilder på honom, jag älskar bilder på rottweilers när det är profil bilder.



Chico el Salvador
09-03-23


Vi hörs och ses!
Kram Amanda

4 dagar på en sida!

Herregud nu var det ett tag sen jag skrev och det har hänt mycket!
Sist jag skrev så var jag på väg hem till Stp, men nu har jag faktiskt kommit hem igen till mina pågar. I Skåne så gick den första dagen ganska fort, jag var ju hemma vid kl.18.30 så fanns inte så mycket att göra.
På onsdagen gjordes det inte heller så mycket, jag var och köpte mat med mamma och pappa och strosade runt i byn lite, drack en massa kaffe om jag kommer ihåg rätt och kollade på film. "Meet the Fockers", den är guldvärd. Jag älskar den filmen. På onsdagen sa också mamma och pappa att de hatade min hårfärg, vilket jag höll med om, för de var riktigt vitt och hade en hemsk utväxt. SÅ som en tidigt födelsedagspresent så skulle jag få färga håret hos min gamla frisörska samtidigt som mamma. Det skulle bli brunt, mitt hår! Det första jag tänkte på JIPPI! jag ska bli snygg igen, men sen kom jag på min kära sambo, han har alltid varit lite mot att färga mitt hår brunt, för han tycker om när jag är blond och jag har alltid varit blond. Så jag bestämde mig för att inte säga något till någon förutom familjen, men så slank det ut ur munnen till Gud och Plommonkärnan såg det också.

Nu kom Dagen D! Vi åkte in till frissan, jag väntade på att mamma skulle bli klar och sen blev det min tur. Först fick frissan färga håret rött för att ge mig tillbaka mina pigment i håret som jag hade färgat bort, det såg hemskt ut. Det var nära att jag fotade mig själv när jag satt där i stolen men ICKE! Det var så hemskt. Efter den röda färgen så blev det min mörkbruna färg 5.77 . Det blev uber snyggt! Fick trimmat mina toppar också och sen stylad av min lilla vän. Tusen tack!  Jag har hittat mitt rätta jag, farväl till blond och hejhej till brunett. Sen skuttade jag i regnet till lilla UM och hämtade mer piller som gör att jag slipper bebis iaf ett år till.

Sen fredag, mammas födelsedag! Kände mig dum faktiskt. Jag sov längre än vad hon gjorde så jag förlorade chansen att sjunga för henne när hon låg i sängen, sen så har jag inga pengar så jag kunde inte köpa något till mamma för att visa att jag uppskattar och älskar henne, men hon fick en kram och en snabb trudelutt vid frukostbordet. Senare på kvällen stack vi ut till Malmö och åt grillspett på Gränden. Det var längesen jag åt så god middag, fruktansvärt gott är det enda jag kan beskriva. Och hela familjen samlad och jag tror att det var den bästa present mamma fick.

Lördagen åkte jag hem till W-town och på kvällen samlades nästan alla på Lyktan för att se på Scotts. och kors i taket !  Älskling bjöd upp mig självmant till dans utan att jag ens hade sagt till honom att jag ville dansa på kvällen. Pluspoäng på den ! Sen flöt kvällen på med skratt, komplimanger, och mer dans. När bandet hade slutat spela, lyckades jag och älskling vingla fram till bandet och bad om deras autografer, men fick bara 2 st och busschaufförens! tog bild på en också men vet inte vem av dom det var, det var inte sångaren. Och vet ni vad?  Dom hade groupies!!! och det var småflickor i mina ögon, lite äckligt var det faktiskt, de fick följa med in i deras buss och alla vet vad som händer i bussarna *blink blink* fy på dig keyboardisten!!! haha.


Nu sitter jag här med Chico vid min sida som bökar i soffan som om han vore en gris eller något. Tror att jag tittar på Eragon också men är inte riktigt säker.
Men nu är nog brorsan sur på mig för att han inte orkar läsa alltind som jag skriver så ska försöka korta ner mina inlägg. Någon som håller med honom?

Vi ses och hörs!
Kram Amanda


RSS 2.0