Uppdatering

Fick ett sms av syrran där hon klagade på att jag inte har skrivit här på ett tag, vilket ganska bra stämmer.

Så varnar er redan nu, detta kan bli ett låångt inlägg.


Jaha, så vad har då hänt? Jo jag har varit nere i Skåne en omgång, passade på att vara nere länge så att jag hann med lite saker.
Mia har fyllt 20 år, min vuxna peacefinger vän. Var på fest och firade henne med tårta och cider. Samma kväll var jag och Ygen med om en helvetetskväll. Vi bestämde att vi skulle åka in tillsammans till Mia i Eslöv, så Ygen skulle komma inom Stp. Vad händer? JO! Vi missar bussen till Lund för att jag trodde att Ygen hade kommit fram innan mig och sen gått vidare till nästa hållplats för att jag inte var på stationen, så jag börjar går men v'nder snabbt tillbaka för att det inte kändes rätt. Ygen ringer och frågar var fan jag var för hon var på stationen. Precis när jag kommer fram så går bussafan och nästa gick inte förrän 1 timme senare. Så vi väntar, det gör att vi missar tåget till eslöv och kommer typ 1 timme försent till festen. Väl när vi ska åka hem så gick vi i tid trodde vi. Biljettmaskinen krånglar och gör att vi missar SISTA tåget hem och måste vänta på ersättningsbuss som är sådär 1 timme sen. Men vi lyckades hinna med bussen till Stp så jag var hemma igen vid halv 2 på morgonen och vi gick från Mia vid 23.30. LYCKAT!

Pappa har fyllt 47 år, snart blir han gubbe och får 50 årskris och ska odla hästasvans.

Jag, syrran och storebror tittade på nog världens obehagligaste film, "Paranormal Activity". Jag var så rädd att jag ville gråta, hemska hemska hemska film. Men jag är stolt att jag fick se den.

Jag träffade Ygen, Amanda, Nina, Mia och Nulla i Lund och tog en fika på Espresso House som var väldigt mysigt. Fick en uppdatering om vad som har hänt i deras liv och jag insåg hur mycket jag verkligen saknade dom. Vi stack in till gamla skolan och hälsade på lärarna och kollade in de nya ettorna, så små dom var! Var jag också så liten när jag började ettan? Tänk så tuff man var, första året på gymnasiet. Fy fan som man såg ut haha. Jag skäms när man kollar tillbaka på alla bilder, så snygg jag har blivit. Vänta, lät de fel?

Vad har mer hänt? Jo Chico har blivit större och kommit in i trotsåldern och kaxar sig lite för mycket om dagarna. Men han har ännu inte bitit av min arm eller attackerat någon gäst.

Älskling har blivit morbror till en liten tös. Riktigt fin liten flicka som kommer att få en tuff uppväxt med en pappa och morbror som är överbeskyddande. Haha, kan se det framför mig hennes första utgång med hennes kompisar. Älskling och Johan står utanför klubben med varsitt basebollträ och väntar på henne.
Fick nästan lite tårar i ögonen när älsk och bebisen satt och mös i fåtöljen igår. Som tur var så dokumenterade Ullis de så ska försöka få tag på bilden senare.


Denna vecka har vi haft fullt upp om man jämför med alla andra veckor på sistonde.
Jag har bakat kanelbullar till en hel flotta och misslyckades med mina bröd så dom ska jag inte göra om. Vi julstädade hela huset inklusive tvätta fönsterna. Tänka sig!
Mamma och farmor kom på besök i onsdags och fikade. Väldigt mysigt och trevligt. Igår kom älskls farmor och hans kusin och kusinens flickvän på besök. Farmorn hade bakat en jäkla massa så nu är frysen full med vaniljbullar och rulltårtor. MUMS!



Vi fick en käftsmäll häromdan när vi insåg att badrummet verkligen måste renoveras, det läcker här och där, tvättmaskinen har gått sönder och nu väntar jag bara på att något ska börja mögla eller något. Någon som vet något företag som renoverar och installerar badrum? Jag har suttit och pluggat in vad ROT-avdrag betyder och offerter. Är det så här det känns att vara husägare? Eller rättare sagt vara sambo med en husägare.
Det löser sig nog, det brukar det göra.

Sist men inte minst så ber jag er att hålla tummarna tåt mig under första veckan i december för då kommer antagningsbesked om högskolan. Jag hoppas hoppas hoppas verkligen på att jag kommer in någonstans, jag dör annars! Jag måste få något att göra om dagarna. Älsk har fått jobb ett par veckor i skogen och ska göra skogsvägar, så nu kommer jag att vara ensam hemma. Undrar hur det kommer att gå? Jga kommer antingen att gå upp minst 5 kg för att jag kommer att gå och småäta hela tiden eller så kommer jag att gå ner minst 5 kg för att jag kommer att gå i skogen med Chico hela dagarna. Usch vart ska jag ta mig till?

ja förresten så har man fått jobb en dag! Ska stå i kiosken i ishallen på söndag. Det är derby och svärmor behöver lite hjälp. TJOHOO!
Avslutningsfest med fotbollen på lördag uppe på Lyktan och nästa helg är det julbord i Jämshög. Ska bli kul detta!

Nu får det vara slut med uppdatering för denna gången.

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

RSS 2.0