Idag, idag, idag idag!

Idag kommer min kompis Petra aka. Sockerdoppade Plommonkärna. Första gången hon ska få se mitt nya hem och jag är faktiskt ganska nervös. Men det ska bli kul. Hon har tydligen snott med sig lite mat från ett bröllop som hon var servitris på så det ska blui mumma mat ikväll :)
Match blir det ikväll också, hoppas hoppas hoppas nu på en vinst!  B-laget har inte vunnit en enda match i serien och deras självförtroenden är ändå på världscup nivå. Det är så kul att se på dom, även om dom inte vinner och förlorar med 18-1 (vilket har hänt!) så ligger deras humör alltid på topp och de tar sig en öl efter matchen. Men ska det inte vara så också att det ska finnas glädje även när man har förlorat?
Jag är sån dålig förlorare så jag kan inte spela i lag utan måste vara för mig själv om jag ska tävla.


Jag läste syrrans blogg innan jag började skriva här. Det var ganska kul att hon precis har börjat inse att hon börjar bli en Men det är långt ifall. Min mamma somnar alltid på soffan vid nio varje kväll och eftersom hon går upp vid 5 så gör hon alltid iordning sin frukost kvällen innan så att allt är färdigt när hon vaknar, vilket är smart!  Man sparar tid!  Och detta har även syrran börjat göra nu när hon också ska cykla till jobbet.


Jag är så trött, jag tror att min hund har bestämt sig för att han ska göra mitt liv till ett helvete. Både jag och daniel vet om att om jag vaknar på morgonen så kan jag inte somna om senare. Ändå!  så hoppar hunden upp i sängen och biter mig i håret och slickar i hela huvudet för att väcka mig och sen ska han bita daniel i tårna, men vaknar daniel?  NEJ! så det slutar med att det alltid på hon som har svårt att somna om som får gå ut på första rundan. Orättvist!  men vad gör man inte för sin hund? Han är ändå min ögonsten.

Nej nu ska jag gå och väcka min älskling!


Jag saknar Tenerife.

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

W-town in action!

Idag har vi varit på utflykt med fotbollslaget.
W-town mot Mäsarum, fråga mig inte var det ligger för dte vet jag inte. Nära Karlshamn iaf om jag har läst rätt på skyltarna. Vi förlorade med 6-0 men vann i utvisningar. Haha!  i sista halvlek lyckades vi dra på oss 2 röda och minst 4 gula, varav min Daniel fick ett gult fast i första halvlek. Skärpning på dig pojk!
Jag och Svägerskan Ullis hade det mysigt i skuggan iaf med våra coca cola och cigg. Chico låg och sov den mesta tiden och låg halvt död av värmeslag. Tycker synd om honom med 10 kg svart päls mitt på sommaren, kan inte vara lätt.

Ikväll vet jag inte vad som händer om vi drar till Lyktan och tar ett par öl och kaffejökar eller
om vi nöjer oss med att sitta insnöade i vårt lilla hus på prärien. Johan frågade om vi ville
följa med på folkrace och tälta, vilket faktiskt låter väldigt frestande enbart för att ,man får
komma ut och vara social med andra människor. Folkrace folk är faktiskt hyffsat roliga folk
bondlurkar, men det är inget fel med det. Haha!

    Älskling kom nyss med förslaget att åka och bada vilket inte hade alls suttit fel så nu ska jag åka :)

Vi ses och hörs!
Kram Amanda

Bonna Hiltons!

Ni som är lite sugna på att se hur Bonna Hiltons ser ut så är vi faktiskt inte så speciella .
Vi är två helt vanliga svenssonliv tjejer, varav en är snart 19 år och bor i W-town och den andra är snart 21 och pluggar till röntgensjuksköterska i Jönköping. That's it!





Amanda Leigh

Amanda Leigh eller som vi känner igen henne som Mandy Moore.
Jag har mian peridoer då jag får dille på att både lyssna och titta på Mandy.
En ganska liten kändis som tack gode gud inte har förstört sitt liv som Britney Spears har gjort.
Visste ni det att Mandy Moore blev känd samtidigt som Britney Spears och Christina Augilera (stavning?).

Någon av hennes bästa filmer som hon har gjort är Saved! där hon spelar en extrem kristen tjej som är ledare för en tjejgrupp på en kristen skola. hennes bästa kompis blir gravid med sin pojkvän som är bög och hon börjar umgås med den enda tjejen som är jude på deras skola. det slutar med att tjejgruppen vill utföra exorcism på henne för att göra henne frisk. Väldigt rolig komedi som passar tjejer med sjuk humor. 
En annan film som hon gör som är den ultimata kärleksfilmen är A walk to remember. Det är mississipi varning på tårkanalerna när man ser den filmen så ska ni se den, va beredd med näsdukar! Jag tittar alltid på den när det regnar ute och helst med en 200 grams chokladkaka vid sidan om mig.
Det handlar om då mandy moore och en av skolans tuffaste kille. han får som straff att börja vara på skolans dramakurs där då mandy moore är med. mandy moore är typ skolans tönt (typ om jag var) och hon börjar hjälpa honom med en massa saker och till slut blir han kär i henne, vilket han inte fick av henne. han gör en massa romantiska saker åt henne och stödjer henne i vardagen, men berättar jag mer så förstör jag hela filmen. men tips!  SE DEN!! men inte med någon kille i närheten, antingen blir man sur för att han inte gör såna saker eller så förstör han bara filmen genom att sitta och pusta. så se den med tjejgänget med en så kallad tjockiskväll, där allt är tillåtet, pyjamasbyxor, choklad, övrigt godis, chips och dip, läsk, kladdkaka, glass, gräddbullar...you name it!

Det bästa med dessa två filmer är att hon sjunger i båda två. Hon blev ju först känd via sin musik och senare film. att kombinera det tillsammans gör att det blir en fin touch på det hela.
Låt tips! Amanda Leigh - I Could Break Your Heart Any Day Of The Week



Grilla

Nu blir det snart grillad karre och hemmagjord pastasallad på daniels vis.
Man tar isbergsallad, paprika, tomat, gurka, majs, snabbmakaroner och creme freche med vitlöksdipa och blandar ihop. super gott!  Testa tycker jag.

Ni som inte vet så ser min sambo daniel ut såhär.


Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Varmt!

Varför kan man aldrig vara nöjd? Ena dagen fryser man som en isbjörn på island och sen nästa dag så svettas man ihjäl som en isbit i ett glas coca cola. Sommaren har äntligen kommit till W-town, tyvärr följde bålgetingarna med och alla myggor, men annars är jag ganska nöjd. UTOM den kvava heta kvällen då man äntligen bestämt sig för att sova, plus att man har en man som tvunget måste ha armen över halsen på en som driver en till seriösa tankar om att lägga sig på golvet bredvid hunden.
Så just nu sitter jag på verandan i skuggan med min nya laptop (studentpresent) och lyssnar på härlig musik som ger mig nostalgikänslor tillbaka till skolans utflykt till stockholm, tjejer ni vet vilken jag menar *blink blink* Hunden ligger under stolen och sover så sött och för en gång skull så gnagar han inte på min hälsena. Chico som odjuret heter är antingen 14 eller 15 veckor gammal och är redan stor. Hans pappa vägde 57 kg och hans farfar vägde lika mycket som 75 kg, tänka er hur stor hund vi pratar om nu. är rädd att jag kommer att ha en grand danoi istället för rottweiler när han är 1 år. Men när han är 1 år så ska jag ha hunnit dressera honom till att bita alla i benen och slicka mina fötter så har inget att oroa mig över.



                                         

Nu jäklar!

Nu jäklar ska jag också skaffa blogg :)
För att ha någonting att göra nu under mina första officiella arbetslösa dagar så ska jag hålla
er okända och er kända uppdaterade om vad som händer i mitt lilla liv ute på landsbygden.

För ett par månader sedan tog jag mitt stora kliv in i vuxenvärlden genom att flytta hemifrån. Jag har blivit tokig förälskad
i en påg vid namn Daniel. Det var han som fick mig att flytta ifrån min lilla håla Staffanstorp aka. Stf, till en ännu mindre håla Vilshult aka. W-town. Nu bor jag i ett litet hus på en kulle med min sambo Daniel, vår lilla katt Ozzy och vår lilla bebis Chico (en rottweiler valp)



Om ni undrar över mitt namn så är det en lång historia som inkluderar min syster, smink och kläder under en tråkig torsdagkväll. Sen dess har vi alltid kallat varandra för Bonna Hiltons. Ni kan kolla in min syrras blogg som förvånansvärt heter bonnahilton.blogg.se


Nu ska jag fixa min layout på bloggen så den ser lite fin ut.

vi hörs och ses!
Kram Amanda


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0