19 jan

Idag är det tisdag. Jag har suttit med mobilen i min hand hela dagen, har inte släppt den över huvudtaget. Väntar på att de ska ringa från BTH med en reservplats. Men kom på att de måste faktiskt ringa 25 st innan mig så om det en som hoppar av så är nog risken ganska låg att jag kommer in. men jaja!


Idag skulle vår finska granne komma hem från sjukan. Så vi tog på oss tjocka jackan och stövlarna och gick ut för att skotta en gång till hans hus. Vi skottade, hackade av is och sandade gången till honom så att han inte går och bryter andra lårbenet. Så snälla grannar kan man nog inte ha faktiskt.




Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag städade och satte ner lite saker i källaren och flyttade på klösställningen till katten. Nu börjar hallen se hemtrevlig ut, nu ska vi bara fixa en byrå och spegel sen är den perfekt. Eller jo, färg på väggarna och måla om taket också. Efter det så är jag nöjd. Men färgen dröjer länge.

Jag blev så sugen på lasagne idag, jag gick och tittade i skåpet efter lasagneplattor men ack, jag hittade inga. Snabbt in på datorn och in på min favoritsida www.recept.nu Jag säger bara en sak. Är man ute efter något recept så är den hemsida den ni ska titta på. MEN! De har ingen recept på färsk pasta! Till slut hittade jag mitt recept på pasta och jag snabbt in i köket och fram med mjöl och ägg. Det gick faktiskt hyffsat att få ihop degfanet! det värsta var att kavla, ett tips!  Vill ni göra egen pasta, ha antingen en redig karl hemma som kavlar ut degen till er eller så skaffar ni er en pastamaskin. Jag svettades som en gnu när jag var färdig. Stod i 30 minuter för att kavla ut 9 plattor.
Köttfärssåsen var redan färdig och ostsåsen gick på 5 minuter.
Resultatet blev superbt! Plattorna blev dock en aning för tjocka, men det blev matigt och jag blev mätt. Glömde att pastan sväller lite när de blir varma.


har också bestämt mig för att åka ner till käära skåne och hälsa på i helgen. Min kusin fyller 6 år och jag missade hans födelsedag förra året eftersom det var samma dag som jag åkte ner till Tenerife. Men i år ska jag vara hemma och käka hamburgare och glasstårta. Haha man kan nästan tro att det är sommar när man hör hamburgare och glasstårta, men det blir oftast roliga kombinationer när de små får välja själva. Men det tycker jag faktiskt att de ska få göra, det är ju faktiskt deras dag och då ska dom få bestämma! Hittade en gammal bild på mig och Oskar från en sommar nere i stugan. Gud vad liten han var och gud så liten jag var! jag såg ju jätte liten ut och med min hockeyfrilla. Ibland fattar jag inte hur jag har tänkt ibland. Men dte är väl något sånt som alla gör enbart för att man ska kunna titta tillbaka i fotoalbumen när man är 40 och har sin värsta livskris.


Jag fattar inte hur varje inlägg kan bli så jäkla långt? Hur? Varför?

Glömde en sak, Chico var olydig idag. Släppte ut honom i trädgården för att jag skulle gå ner med soporna. Just då kommer det en man med en lilen bjäbbig knähund och går förbi vår tomt. Vad gör Chico?  Jo han skuttar ner till vägen för att leka med golvmoppen. Mannen bara står och glor och jag springer klumpigt fram och småler under tiden jag kallar på Chico lite halvargt. Det jag blir mest förvånad över är att denna lilla bjäbb hund blir skit sur och börjar morra och visa ragg och Chico blir skit rädd och med svansen mellan bena springer och gömmer sig bakom mig. Vad är det för en vakthund jag har?  Bli rädd för en liten golvmopp?  Skärpning Chico! Mannen böjer sig ner och tar ett grep runt nacken på moppen och lyfter upp honom. Jag var beredd för att få en utskällnings om heter duga. Men han va tyst och bara gick. Nästan så att jag blev irriterad över att han inte läxade upp mig för att vara en dålig hundägare. Hmm!

har fått en ny låt i huvudet
Flo Rida feat Alexandra Burke - Bad Boy

Bespara mig era kommentarer, jag vet att den är lite fjortis-varning på den. Men den är lätt att nynna på!

Vi hörs och ses!
Kram Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0